foto

Kyoo-han Lee

  • nar. 4.8.1980 (39 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dejabyu
2013 Gongbum
2011 Hwaiteu : jeowooeui mellodi
2007 Mapado 2

TV seriály

2019 Uahan ga (TV seriál)
Wangyi doen namja (TV seriál)
2018 Bujasjibadeul (TV seriál)
2017 Naeseongjeokin boseu (TV seriál)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
2014 Sarangman halrae (TV seriál)
2012 Gajokui tansaeng (TV seriál)
Gyeolhonui kkomsoo (TV seriál)
2011 Nae maeumi deulrini (TV seriál)
2010 Bolsurok aegyomanjeom (TV seriál)
2009 Geudae, useoyo (TV seriál)
2007 Ke sera, sera (TV seriál)
2005 Nae ireumeun Kim Sam-sun (TV seriál)
사랑은 기적이 필요해 (TV seriál)
2000 뜨거운 것이 좋아 (TV seriál)
1999 Haeng jin (TV seriál)
Kaiseuteu (TV seriál)
1998 사랑과 성공 (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Oppa saenggak (TV pořad)
Sumchongsa (TV pořad)
2016 Baeteul teulib (TV pořad)
2015 Jinjja sanai sijeun 2 (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
Na honja sanda (TV pořad)
Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky