foto

Katrin Saß

  • nar. 23.10.1956 (62 let)
    Schwerin, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mutterliebe - Der Usedom-Krimi (TV film)
Sweethearts
2018 Geisterschiff - Der Usedom-Krimi (TV film)
Winterlicht - Der Usedom-Krimi (TV film)
2017 Das deutsche Kind (TV film)
Harrys Insel (TV film)
Nebelwand - Der Usedom-Krimi (TV film)
Trugspur - Der Usedom-Krimi (TV film)
2016 Engelmacher – Der Usedom-Krimi (TV film)
2015 Schandfleck - Der Usedom-Krimi (TV film)
2014 Mörderhus. Der Usedom-Krimi (TV film)
2013 Sein letztes Rennen
2012 Muži vždycky lžou (TV film)
2010 Blond bringt nix (TV film)
Der Doc und die Hexe (TV film)
Die Freundin der Tochter (TV film)
Po letech
Poslední mlčení
2009 Lulu a Jimi
Na lásku není nikdy pozdě (TV film)
2008 Donne-moi la main
Tatort - Tod einer Heuschrecke (TV film)
Tichá pošta (TV film)
2007 Heimweh nach drüben (TV film)
Hochzeit um jeden Preis (TV film)
2006 Meine verrückte türkische Hochzeit (TV film)
Unter anderen Umständen (TV film)
Warchild - Die Vermissten
Šest týdnů strachu (TV film)
2005 Bloch - Ein krankes Herz (TV film)
Mutterseelenallein
Místo činu - Křest ohněm (TV film)
2004 Bella Block - Die Freiheit der Wölfe (TV film)
Problemzone Schwiegereltern (TV film)
2003 Good bye, Lenin!
Tatort - Bienzle und der Taximord (TV film)
2002 Místo činu: Kolín - Odveta (TV film)
2001 Heidi M.
Smrtící víkend (TV film)
2000 Die Polizistin (TV film)
Männer vom K3 - Tyrannenmord, Die (TV film)
Schimanski: Smrtící láska (TV film)
Tatort - Blüten aus Werder (TV film)
Verhängnisvolles Glück (TV film)
1999 Místo činu - Smrtelný strach (TV film)
1998 Das vergessene Leben (TV film)
Mann stürzt ab, Ein (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
Sperling und der brennende Arm (TV film)
1997 Déjà-Vu
Härtetest
Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Die Gazelle (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)
1994 Dreimal die Woche... (TV film)
Nachlaß, Der (TV film)
Polizeiruf 110 - Opfergang (TV film)
Polizeiruf 110 - Totes Gleis (TV film)
1993 Inge, April und Mai (TV film)
Polizeiruf 110 - Blue Dream - Tod im Regen (TV film)
Stunde der Füchse (TV film)
Tatort - Berlin - beste Lage (TV film)
Tatort - Tod einer alten Frau (TV film)
1992 Große Fest, Das (TV film)
Sie und Er (TV film)
1991 Heute sterben immer nur die anderen
1989 Zum Teufel mit Harbolla
1988 Poslední kapitola
1986 Dům u řeky
Traum vom Elch, Der
1985 Meine Frau Inge und meine Frau Schmidt
Ode dneška dospělý
Staatsanwalt hat das Wort - Vaters Frau, Der (TV film)
1984 Těžká léta 2/2 (TV film)
1982 Familie Rechlin (TV film)
Zahl bar, wenn du kannst (TV film)
1981 Chirurgus Johann Paul Schroth - Eine Geschichte aus den Anfängen der Charité (TV film)
Občanská záruka na jeden rok
Polizeiruf 110 - Nerze (TV film)
1980 Snoubenka
1979 Dokud vás smrt nerozdělí
Schmuggler von Rajgrod, Die

TV seriály

2018 Dogs of Berlin (TV seriál)
2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Klan Sobottkových (S08E02)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Temná hodinka Benátské republiky (E13)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Mitten im Leben (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Ideální oběť (S02E04)
2002 Bloch (TV seriál)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Petticoat und Planerfüllung - Frauen im DEFA-Film (TV film)
2003 Babij Jar

Host

TV pořady

2013 Das ist Spitze! (TV pořad)
2004 Im Palais (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1997 Leute heute (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace