foto

Gyton Grantley

  • nar. 1980
    Brisbane, Queensland, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Blake Mysteries: Ghost Stories (TV film)
2017 Don't Tell
2015 Švadlena
2013 Cliffy (TV film)
2011 Forgotten Men, The
Maestro, The
2010 Bitva o Hill 60
Lucydia
Útes smrti
2009 Balibo
Being Carl Williams
Beyond Words
Prime Mover
Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2007 Všichni opouštějí Brisbane
2006 Out of the Blue
Small Claims: The Reunion (TV film)
2005 Small Claims: White Wedding (TV film)
2004 Man's Gotta Do, A
Small Claims (TV film)
Under the Radar
2003 Marking Time (TV film)
Mořské panny (TV film)
Plavat proti proudu
Spadl z oblaků
2002 Nejasný

TV seriály

2019 We Were Tomorrow (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Salvation (E04)
další epizody (6)
2018 Orange is the New Brown (TV seriál)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
2012 House Husbands (TV seriál)
2009 :30 Seconds (TV seriál)
Rescue Special Ops (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Best Laid Plans (S01E12)
Barbarians at the Gate (S01E11)
další epizody (13)
2007 East West 101 (TV seriál)
2005 Supernova (TV seriál)
2004 Cooks, The (TV seriál)
2003 Fat Cow Motel (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2005 20 to 1 (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 Rove Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace