foto

Barry De Vorzon

  • nar. 31.7.1934 (84 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Vymítač ďábla III
1986 Důvěrní cizinci (TV film)
Noc husí kůže
1985 Darebák
Kojak: The Belarus File (TV film)
Our Family Honor (TV film)
Stick
1983 Lone Star (TV film)
1982 Jekyll a Hyde: Totální proměna
The Renegades (TV film)
1981 Children Nobody Wanted, The (TV film)
Krásky
Tattoo
1980 Comeback Kid, The (TV film)
Reward (TV film)
Stunts Unlimited (TV film)
The Ninth Configuration
Xanadu
1979 Warriors
Zákon na pobřeží (TV film)
1978 Lacy and the Mississippi Queen (TV film)
Ski Lift to Death (TV film)
1977 Bez slitování
Dog and Cat (TV film)
1976 Bobbie Jo and the Outlaw
1975 Zlé časy
1973 Dillinger
1971 Chraňte zvířata a děti!
1970 R.P.M.

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 V (TV seriál)
1983 The Renegades (TV seriál)
1981 Private Benjamin (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
1978 In the Beginning (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace