foto

Maria Simon

  • nar. 6.2.1976 (43 let)
    Lipsko, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Hidden Life
Polizeiruf 110 - Heimatliebe (TV film)
2018 Aufbruch ins Ungewisse (TV film)
Curling für Eisenstadt (TV film)
Polizeiruf 110 - Demokratie stirbt in Finsternis (TV film)
Polizeiruf 110: Der Fall Sikorska (TV film)
2017 Ein starkes Team – Gestorben wird immer (TV film)
Ich gehöre ihm (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Beste für mein Kind (TV film)
Polizeiruf 110 – Muttertag (TV film)
2016 Im Tunnel (TV film)
Polizeiruf 110 – Der Preis der Freiheit (TV film)
2015 Das Geständnis
Polizeiruf 110 - Grenzgänger (TV film)
Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
Silvia S. – Blinde Wut (TV film)
Vraždy u jezera: Rodinné tajemství (TV film)
2014 Der Geruch von Erde (TV film)
Polizeiruf 110 - Hexenjagd (TV film)
Polizeiruf 110 - Käfer und Prinzessin (TV film)
Unter anderen Umständen - Falsche Liebe (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Vor aller Augen (TV film)
Polizeiruf 110: Wolfsland (TV film)
Tod an der Ostsee (TV film)
2012 Herzversagen (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine andere Welt (TV film)
2011 Die Tote im Moorwald (TV film)
Engel der Gerechtigkeit (TV film)
Mörderisches Wespennest (TV film)
Polizeiruf 110 - Die verlorene Tochter (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwei Brüder (TV film)
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
Glückliche Fügung
Kongo (TV film)
Masserberg (TV film)
Zivilcourage (TV film)
2009 Místo činu: Kolín - Klidnou rukou (TV film)
Romeo und Jutta (TV film)
2008 Tod in der Eifel (TV film)
2007 Fürchte dich nicht (TV film)
2006 Nic než přízraky
Všichni nebyli vrazi (TV film)
2005 Místo činu - Křest ohněm (TV film)
Místo činu: Kolín - Miny (TV film)
Ve jménu mrtvých (TV film)
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV film)
Kleine Schwester (TV film)
2003 Good bye, Lenin!
K3 - Kripo Hamburg: Auf dünnem Eis (TV film)
Lichter
Perfektní život (TV film)
Spur & Partner
Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
2002 Erste Ehe (studentský film)
Moje dcera není vrah
Místo činu: Kolín - Zrada (TV film)
Tatort - Reise ins Nichts (TV film)
2001 Jonathans Liebe (TV film)
Můj pomalý život
Verbotene Küsse (TV film)
2000 Der Feind an meiner Seite (TV film)
Vražda ve Swinger klubu (TV film)
1999 Zornige Küsse

TV seriály

2017 Über Land (TV seriál)
Ein Bauer im Anzug (E03)
Zwei Frauen (E02)
Die Fahrerin (E01)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Zápasník (S11E09)
2015 Rozmarné jaro (TV seriál)
Osudné tajemství (E08)
2014 Die Toten vom Bodensee (TV seriál)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Parta (S06E15)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tod am Meer (E01)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Das Geständnis

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace