foto

Vojtěch Havelka

  • nar. 21.9.1986 (33 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brecht (TV film)
2012 Adriana (amatérský film)

TV seriály

2019 Živé terče (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
12 opic (TV seriál)
Zvon (S04E06)
2012 Trapasy (TV seriál)
150 (S05E07)

Dokumentární

2016 Nás to tady furt baví (koncert)

Divadelní záznam

2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2010 Muži v offsidu (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky