foto

Petra Nakládalová

  • nar. 31.7.1981 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2011 Dědeček automobil
2010 Muži v offsidu (divadelní záznam)
2009 Ferda (studentský film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Všechno jinak (S02E11)
Policie Modrava (TV seriál)
Magická síla (S02E03)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Staré vraždy (S01E08)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jen přes mou mrtvolu! (S02E03)