foto

Petra Nakládalová

  • nar. 31.7.1981 (36 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2011 Dědeček automobil
2010 Muži v offsidu (divadelní záznam)
2009 Ferda (studentský film)

TV seriály

2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Staré vraždy (S01E08)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jen přes mou mrtvolu! (S02E03)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace