foto

Marianne Lamour

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Čekání na lásku (TV film)
2004 Le choix de Macha (TV film)
1997 Paloma (TV film)
1994 Une qui promet (TV film)
1992 Pour une fille en rouge (TV film)

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1987 Traquenards (TV seriál)

Dokumentární

2013 La ruée vers l'art
2003 Edith Piaf (TV film)
1994 De Serge Gainsbourg à Gainsbarre de 1958 - 1991
1976 L'héroïne du triangle d'or (Good luck to you)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace