foto

Alastair Campbell

  • nar. 25.5.1957 (62 let)
    Keighley, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Accused (TV seriál)
Stephen's Story (S02E03)
1986 Screenplay (TV seriál)

Dokumentární

2018 Postcards from the 48%
2017 Lady Diana - sedm smutných dní (TV film)
2013 David Frost: Hello, Good Evening & Farewell (TV film)
Sir David Frost: That Was the Life That Was (TV film)
The Iraq War (TV seriál)
Yes, Prime Minister: Re-elected (TV film)
2007 Tony Blair (TV film)

Host

TV pořady

2019 Tonight With Vladimir Putin (TV pořad)
2015 Charlie Brooker's Election Wipe (TV pořad)
2010 League of Their Own, A (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1987 Dispatches (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)
1978 Top Gear (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace