foto

Jaroslav Čejka

  • nar. 22.7.1936 (80 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pamětnice
1999 Nebát se a nakrást
1996 Jak se dělá opera (TV film)
1995 Chichôtka (TV film)
1987 O princezně Jasněnce a létajícím ševci
1984 Poločas štěstí
1981 Buldoci a třešně
1980 Trhák
1979 Večer v ráji (TV film)
1972 Pan Tau v cirkusu
Ukradená bitva
Z pohádky do pohádky (TV film)
1970 Nevěsta
1969 Revue pro následníka trůnu (TV film)
1966 Lidé z maringotek
Revue v mlze (TV film)
1965 Alibi na vodě
1964 Kdyby tisíc klarinetů

TV seriály

2011 Noha 22 (TV seriál)
2008 Cyranův ostrov (TV seriál)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
1987 Gagman (TV seriál)
1970 F. L. Věk (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
1969 Pan Tau (TV seriál)

Dokumentární

2008 13. komnata Jaroslava Čejky (TV film)
2006 Jaroslav Čejka, už zase 70? (TV film)
1965 Z mrtvého domu (TV film)

TV pořady

2011 Pološero (TV pořad)
2010 Slavná hudební čísla (TV pořad) - a.z.
2008 Mr. GS (TV pořad)
2006 To nejlepší z televizního humoru (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
Po kolenou za Helenou (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Senzibilšou (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)
V Praze bejvávalo blaze (TV pořad)
1984 Tahle jízda nekončí (TV pořad)
1983 Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí! (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)
1981 Jak byste se zachovali (TV pořad)
Kam zmizel klaun? (TV pořad)
1979 Ring volný (TV pořad)
1978 Silvestr hravý a dravý (TV pořad)
1977 Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí (TV pořad)
1975 Kabaret U dobré pohody (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace