foto

Ron Grainer

  • nar. 11.8.1922
    Atherton, Queensland, Austrálie
  • zem. 21.2.1981 (58 let)
    Cuckfield, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1980 Vysněná země
1976 One Away
The Bawdy Adventures of Tom Jones
Yellow Dog
1975 I Don't Want to Be Born
1974 Mousey (TV film)
1973 And No One Could Save Her (TV film)
1972 Mutiny on the Buses
1971 The Omega Man
Thief (TV film)
1970 Hoffman
1969 Before Winter Comes
Destiny of a Spy (TV film)
In Search of Gregory
Lock Up Your Daughters!
The Assassination Bureau
1968 Jen když se chechtám
1967 Long After Summer (TV film)
Panu učiteli s láskou
1964 Night Must Fall
The Moon-Spinners
Zpropadená kariéra
1963 Home-Made Car, The
Myš na měsíci
Station Six-Sahara
The Caretaker
The King's Breakfast
1962 Live Now - Pay Later
Some People
Takové milování
The Dock Brief
We Joined the Navy

TV seriály

1980 It Takes a Worried Man (TV seriál)
Question of Guilt, A (TV seriál)
1979 Malice Aforethought (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Born and Bred (TV seriál)
Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
1977 Romance (TV seriál)
1975 Kim & Co. (TV seriál)
1974 South Riding (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1967 Blanding's Castle (TV seriál)
Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Reluctant Romeo, The (TV seriál)
Uncle Charles (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Old Curiosity Shop (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 It's a Square World (TV seriál)
No Wreath for the General (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1991 Doctor Who: The Colin Baker Years
1964 Finest Hours, The
1961 Terminus

Herecká filmografie

Dokumentární

1965 The Australian Londoners (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky