foto

Rick Husky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Při výkonu služby: Obléhání Marionu (TV film)
1991 Noční můra (TV film)
1986 T.J. Hooker: Blood Sport (TV film)
1985 Beverly Hills Cowgirl Blues (TV film)
1982 T.J. Hooker (TV film)
The Renegades (TV film)
1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
1979 Mandrake (TV film)
1973 Snatched (TV film)

TV seriály

2000 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Last Rescue (S10E21)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Za každou cenu (S03E21)
Vlaková loupež (S03E12)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Pod palbou (S03E08)
Nebezpečné území (S02E14)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Konečná (S02E05)
1990 Elvis (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Oheň a led (S03E05)
1983 The Renegades (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Angels on Wheels (S01E12)
To Kill an Angel (S01E07)
The Killing Kind (S01E06)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Target: Red (S03E03)
1973 V ulicích San Francisca (TV seriál)
For the Love of God (S02E03)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Ukradené dítě (S02E23)
Setkání (S02E22)
Nájezd (S02E21)
další epizody (8)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Angels on Wheels (S01E12)
The Killing Kind (S01E06)
Angels in Chains (S01E04)
další epizody (6)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1976 S.W.A.T. (TV seriál)
Officer Luca, You're Dead (S02E23)
Dangerous Memories (S02E22)
Soldier on the Hill (S02E21)
další epizody (9)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Silent Night, Deadly Night (S02E14)
Murder by Fire (S02E13)
Terror Ship (S02E12)
další epizody (26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky