foto

Rick Husky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Při výkonu služby: Obléhání Marionu (TV film)
1991 Noční můra (TV film)
1986 T.J. Hooker: Blood Sport (TV film)
1985 Beverly Hills Cowgirl Blues (TV film)
1982 T.J. Hooker (TV film)
The Renegades (TV film)
1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
1979 Mandrake (TV film)
1973 Snatched (TV film)

TV seriály

1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Elvis (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Oheň a led (S03E05)
1983 The Renegades (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
To Kill an Angel (S01E07)
The Killing Kind (S01E06)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Killing Kind (S01E06)
Angels in Chains (S01E04)
Night of the Strangler (S01E03)
další epizody (5)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1975 S.W.A.T. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky