foto

Tracy Keenan Wynn

  • nar. 28.2.1945 (75 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Trestná lavice - původní scénář
2001 Fotbal za mřížemi - původní scénář
1997 Robinson Crusoe
1991 Černé vzpomínky (TV film)
1989 The Revenge of Al Capone (TV film)
1988 Při výkonu služby: Vrazi agentů (TV film)
1977 Hlubina
1976 Quest, The (TV film)
1975 Návrat Lew Harpera
1974 Autobiography of Miss Jane Pittman, The (TV film)
Nejtěžší yard
1972 The Glass House (TV film)
1970 Tribes (TV film)

TV seriály

2000 Call of the Wild (TV seriál)
1998 Síť (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky