foto

Reginald Rose

  • nar. 10.12.1920
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • zem. 19.4.2002 (81 let)
    Norwalk, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Douze hommes en colère (TV film) - divadelní hra
1998 Obhájci: Nenávist (TV film)
1997 Dvanáct rozhněvaných mužů (TV film)
1986 My Two Loves (TV film)
1985 Divoké husy 2
1984 Milí priatelia (TV film) - divadelní hra
1982 Rules of Marriage, The (TV film)
Who Dares Wins
1981 Čí je to vlastně život
1980 Mořští vlci
1978 Divoké husy
Někdo zabil jejího manžela
1977 Four of Us, The (TV film)
1975 Vzbura v ulici Sycamore (TV film) - původní scénář
1969 Cudesan svet Horasa Forda (TV film)
Zločin na uliciach (TV film) - původní scénář
1967 Entscheidung (TV film) - divadelní hra
Podivuhodný príbeh z Carson Corners (TV film) - divadelní hra
Tragödie in einer Wohnwagenstadt (TV film) - divadelní hra
1963 Der Fall Sacco und Vanzetti (TV film) - divadelní hra
1962 Feuertreppe, Die (TV film) - divadelní hra
1961 Kartenspiel, Das (TV film)
1960 Thunder on Sycamore Street (TV film)
1959 The Man in the Net
Vihar a Sycamore utcában (TV film)
1958 Muž ze Západu
1957 Dino
Dvanáct rozhněvaných mužů
1956 Crime in the Streets

TV seriály

1979 Studs Lonigan (TV seriál)
1974 Nerozluční (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1962 Suspense (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 The Elgin Hour (TV seriál)
1953 The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Producentská filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1963 Die zwölf Geschworenen (TV film) - kniha
Kaksitoista valamiestä (TV film) - povídka
1960 Ukkosta Jalavakadulla (TV film) - povídka

Host

TV pořady

1962 The 14th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace