foto

David Simon

  • nar. 9.2.1960 (60 let)
    Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Spiknutí proti Americe (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2019 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
That's a Wrap (S03E07)
The Camera Loves You (S03E01)
2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Inside the Pretend (S02E09)
Our Raison d'Être (S02E01)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
My Name is Ruby (S01E08)
The Principle Is All (S01E03)
Pilot (S01E01)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
2013 Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
Západ slunce nad Louisianou (S04E04)
Yes We Can Can (S04E01)
2012 Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Rozjeďte to se mnou (S03E01)
2011 Treme (TV seriál)
Dělej si, co chceš (S02E11)
Čas karnevalu (S02E07)
Všechno co dělám, bude funky (S02E02)
2010 Treme (TV seriál)
Odletím pryč (S01E10)
Víte, co to znamená? (S01E01)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Udělat víc, i když máme níň (S05E01)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Kluci na prázdninách (S04E01)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Groteska (S03E09)
Znovu a zas (S03E01)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Zbloudilé kulky (S02E09)
Všechno je jen prolog (S02E06)
další epizody (6)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Cena (S01E10)
Poučení (S01E08)
další epizody (8)
2000 The Corner (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

TV pořady

1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Spiknutí proti Americe (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2019 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Finish It (S03E08)
That's a Wrap (S03E07)
This Trust Thing (S03E06)
další epizody (8)
2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Inside the Pretend (S02E09)
Nobody Has to Get Hurt (S02E08)
The Feminism Part (S02E07)
další epizody (9)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
My Name is Ruby (S01E08)
Au Reservoir (S01E07)
Why Me? (S01E06)
další epizody (8)
2013 Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
Západ slunce nad Louisianou (S04E04)
Dippermouth Blues (S04E03)
další epizody (5)
2012 Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Chudákův ráj (S03E09)
Nenechávej mě tady (S03E08)
další epizody (10)
2011 Treme (TV seriál)
Dělej si, co chceš (S02E11)
To milenci dělají (S02E10)
Co je to New Orleans? (S02E09)
další epizody (11)
2010 Treme (TV seriál)
Odletím pryč (S01E10)
Kéž by to někoho zajímalo (S01E09)
Všichni na Mardi Gras (S01E08)
další epizody (10)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (10)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (13)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (12)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (12)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (13)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2000 The Corner (TV seriál) - kniha
1993 Zločin v ulicích (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Online-Girl (S15E06)
2009 Stralsund (TV seriál)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Divoké sny (S02E11)
2000 The Corner (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2012 Stíny svobody
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
1998 Anatomy of a 'Homicide: Life on the Street' (TV film)

Host

TV pořady

2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(38)