foto

Alec Coppel

  • nar. 17.9.1907
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • zem. 22.1.1972 (64 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Une femme dans les bras, un cadavres sur le dos (TV film) - divadelní hra
1971 Jo - divadelní hra
Statue, The - divadelní hra
1968 Blaho paní Blossomové - scénář, divadelní hra
1965 Moment to Moment
1962 Válečník ze Sieny
1959 Altánek - divadelní hra
1958 Vertigo
1957 Appointment with a Shadow
1954 Hell Below Zero
The Black Knight
1953 The Captain's Paradise
1951 Mr. Denning Drives North
Není cesty v oblacích
Smart Aleck, The
Two on the Tiles
1949 Obsession
1948 Brass Monkey
1946 Smithy
1939 I Killed the Count - divadelní hra
Just Like a Woman

TV seriály

1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1965 Moment to Moment - povídka
1964 Aussichtsturm, Der (TV film) - kniha
1951 Mr. Denning Drives North - kniha
1949 Obsession - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace