foto

Chris McKay

  • nar. Winter Park, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2022 Nightwing
2021 Jonny Quest
Válka zítřka
2017 LEGO® Batman film
2011 The Last Pizza Commercial
2002 2wks, 1yr

TV seriály

2011 Robot Chicken (TV seriál)
The Core, the Thief, His Wife and Her Lover (S05E15)
Some Like It Hitman (S05E14)
The Departy Monster (S05E13)
další epizody (9)
2010 Robot Chicken (TV seriál)
Saving Private Gigli (S05E01)
2009 Titan Maximum (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Dear Consumer (S04E20)
Especially the Animal Keith Crofford (S04E19)
Please Do Not Notify Our Contractors (S04E18)
další epizody (16)
2008 Robot Chicken (TV seriál)
In a DVD Factory (S04E04)
I'm Trapped (S04E03)
They Took My Thumbs (S04E02)
další epizody (9)
2007 Robot Chicken (TV seriál)
Slaughterhouse on the Prairie (S03E13)
Losin' the Wobble (S03E12)
Ban on the Fun (S03E11)
další epizody (12)
2005 Moral Orel (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2019 LEGO® příběh 2
2017 LEGO® Batman film
LEGO® Ninjago® film
2014 LEGO® příběh

TV seriály

2008 Robot Chicken (TV seriál)
They Took My Thumbs (S04E02)

Dokumentární

2004 Nahá věda (TV seriál)

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

TV seriály

2006 Robot Chicken (TV seriál)
Book of Corrine (S02E21)
Donkey Punch (S02E20)
Lust for Puppets (S02E19)
další epizody (20)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
Nightmare Generator (S01E16)
Nutcracker Sweet (S01E02)
Junk in the Trunk (S01E01)