foto

Ičiró Nagai

  • nar. 10.5.1931
    Ósaka, Japonsko
  • zem. 27.1.2014 (82 let)
    Hirošima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hunter x Hunter: Poslední mise
2012 Lupin sansei: Tóhó kenbunroku (TV film)
2010 Meitantei Conan Magic File 4: Ósaka okonomijaki Odyssey
Meitantei Conan: Tenkú no Lost Ship
2009 Kouzelné pírko
Letní válka
Učú senkan Jamato: Fukkacu hen
2008 Ranma ½: Akumu! Shunmin kō
Urusei jacura: The šógaibucu suiei taikai
2006 Eien no hó
2005 Lupin sansei: Tenši no Tactics – Jume no kakera wa koroši no kaori (TV film)
2003 Hadžime no ippo: Champion Road (TV film)
One piece: Dead end no bôken
2002 Lupin sansei: Episode 0 - 'First Contact' (TV film)
Palme no ki
2001 Kikaider 01: The Animation
Meitantei Conan: Tengoku e no Count Down
2000 Grandeek: The Alternative
The Doraemons: Dokidoki kikanša daibakusó!
Vampire Hunter D
1999 Master Keaton
1998 Glassy Ocean: Kujira no chōyaku
Kasei rjodan Dnasights 999.9
Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai – Miller`s Report
The Doraemons: Mušimuši pjonpjon daisakusen!
1997 The Doraemons: Kaitó Dorapin nazo no čósendžó!
1996 Hamuko mairu!
Jawara! Special - Zutto kimi no koto ga ... (TV film)
Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
1995 Ranma ½ SUPER
Totsuzen! Neko no kuni banipal witt
1994 Jamato 2520
The Cockpit
Šin kudžakuó
1993 Džúbei a umění nindžucu
Ginga no Uo URSA minor BLUE
Unkai no meikjú Zeguy
1992 Bannō bunka nekomusume
Ranma ½: Kessen Tōgenkyō! Hanayome o torimodose!!
Sangokuši daiičibu: Eijútači no joake
Yawara! Sore yuke koshinuke Kiss!!
1991 Burn Up!
Crying Freeman 4: Oshu Tōgoku
Dragon Ball Z: Tobikkiri no saikjó tai saikjó
Eijú gaiden Mozaicka
Ipponbóčó Mantaró
Júkan Club
Kjófu šinbun
Mičiterukuru toki no mukó ni (TV film)
Ore no sora: Keidži hen
Ranma ½: Chūgoku Nekonron daikessen! Okite yaburi no gekitō hen!!
Urusei jacura: Icudatte My Darling
Urusei yatsura: Otome bashika no kyōfu
Urusei yatsura: Reikon to dēto
Vzpomínky jako kapky deště
1990 Akai kiba Blue Sonnet
Gdleen
Kidó senši SD Gundam gaiden
Maroko
Tengai makjó: Ziria Oboro hen
1989 Adventures of Manxmouse, The
Assemble Insert
Baó raihóša
City Hunter: Ai to šukumei no Magnum
Eiga Doraemon: Nobita no Nippon tandžó
Five Star Stories
Gosenzo-sama Banbanzai!
Hi-Speed Jecy
Hyper-Psychic Geo Garaga
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: Araši o jobu gakuensai
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: SD Sengokuden – Abaowakúdžó no šó
Midnight Eye Gokú
Rhea Gall Force
Urusei jacura: Cuki ni hoeru
Urusei yatsura: Denki shikake no goniwaban
Urusei yatsura: Heart o tsukame
Urusei yatsura: Yagi-san to chiizu
1988 Bikkuriman: Daiičidži seima taisen
Dominion
Dragon Ball: Makafušigi daibóken
Ginga eijú densecu
Iči Pound no fukuin
Kidó senši SD Gundam
Kikó rjóhei Mellowlink
Kjófu no bioningen saišú kjóši
Makai toši Šindžuku
Tatakae! Rāmenman
Urusei jacura 5: Kankecuhen
Urusei yatsura: Ikare!! Sherbet
Urusei yatsura: Nagisa no fiancé
What`s Michael? 2 - vyp.
1987 Black Magic M-66
Jódžú toši
Kindan no mokuširoku Crystal Triangle
Mugen šinši: Bóken kacugeki hen
Relic Armor Legaciam
Urusei yatsura: Yume no shikajin, Inaba-kun tōjō! Lum no mirai wa dō narutcha!?
1986 Ai City
Arion
Laputa: Nebeský zámek
Najuta
Urusei yatsura 4: Lum The Forever
Urusei yatsura: Aimu the Owari-chan
Windaria
1985 Božský meč
Kinnikuman: Seigi čódžin VS kodai čódžin
Nora
Urusei jacura
Urusei jacura 3: Remember My Love
Urusei yatsura: Ryōko no kugatsu no ochakai
Vampire Hunter D
1984 Birth
Kinnikuman: Kessen! Shichinin no seigi chōjin VS uchūnobushi (TV film)
Mirai šónen Conan: Tokubecu hen – Kjodaiki Gigant no fukkacu
Naušika z Větrného údolí
Urusei jacura 2: Beautiful Dreamer
Šónen Kenija
1983 Amefurikozó
Doctor Mambo & Kaitó Džibako: Učú jori ai o komete!! (TV film)
Genma taisen
Patalliro! Stardust keikaku
Uchū senkan Yamato: Kanketsu-hen
Urusei jacura: Only You
1982 1000 nen džoó
Eiga Doraemon: Nobita no daimakjó
Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
Šin dokondžó gaeru: Dokondžó jumemakura
1981 Džarinko Čie
Kaba enčó no dóbucuen nikki (TV film)
Kidó senši Gundam I gekidžóban
Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
Kyōfu densetsu kaiki! Frankenstein (TV film)
Lupin tai Holmes (TV film)
Příhody malého jednorožce
Yuki
1980 Boččan (TV film)
Cyborg 009 - Supergalaktická legenda
Fumoon (TV film)
Haha o tazunete Sanzenri
Jamato jo towa ni
Marine Snow no densecu (TV film)
1979 Daikjórjú džidai (TV film)
Jean Valjean monogatari (TV film)
Lupin sansei: Cagliostro no širo
Nezha nao hai
Tondemo nezumi daikacujaku (TV film)
Uchū senkan Yamato: Aratanaru tabidachi (TV film)
1978 Hjakumannen čikjú no tabi: Bander Book (TV film)
O Malence
Saraba učú senkan Jamato: Ai no senšitači
1977 Učú senkan Jamato (Gekidžóban)
1975 Andersen dówa: Ningjohime
1973 Dobrodružství medvídka Pandy
Mazinger Z tai Devilman
1971 Poklad na ostrově
1969 Hitoribočči
Kaitei toši no dekiru made
1962 Sindibádova dobrodružství
1960 Nihon no joru to kiri
Pohřeb slunce
Či wa kawaiteru

TV seriály

2016 Kidó Senši Gundam UC RE:0096 (TV seriál)
2014 Space☆Dandy (TV seriál)
2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
2012 Hjóka (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
2010 Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
2009 Dragon Ball Kai (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
2007 Džúken sentai Gekiranger (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Happy Lucky Bikkuriman (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
2005 Air (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
Texhnolyze (TV seriál)
2002 Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Pocket Monsters Side Stories (TV seriál)
Spiral: Suiri no kizuna (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Hidamari no ki (TV seriál)
1998 Eat-Man '98 (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Bakurecu Hunter (TV seriál)
1994 Ranma ½ Special (TV seriál)
英雄凱伝モザイカ (TV seriál)
1993 Ranma ½ OAV (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1991 Getter robo: Gó (TV seriál)
Ore wa čokkaku (TV seriál)
Taijó no júša Fighbird (TV seriál)
Čie-čan funsenki: Džarinko Čie (TV seriál)
1990 Lodoss tó senki (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)
Jawara! A Fashionable Judo Girl (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
1988 Tatakae! Rámenman (TV seriál)
Šókóši Cedie (TV seriál)
1987 Bikkuriman (TV seriál)
Pohádky bratří Grimmů (TV seriál)
1986 Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Oz no mahócukai (1986) (TV seriál)
Ozu no mahôtsukai (TV seriál)
Příběhy z Javorového městečka (TV seriál)
Wonder Beat Scrumble (TV seriál)
1984 Galactic Patrol Lensman (TV seriál)
Hokuto no ken (TV seriál)
Lupin sansei: Part III (TV seriál)
Malá Memol (TV seriál)
Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
1983 ナイン (TV seriál)
1982 Game Center Araši (TV seriál)
Patalliro! (TV seriál)
1981 Dr. Slump Arale-čan (TV seriál)
Jarinko Chie (TV seriál)
Kazoku Robinson hjórjúki: Fušigi na šima no furóne (TV seriál)
Meiken Jolie (TV seriál)
Saikjó robo Daiódža (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
Willy Fog na cestě kolem světa (TV seriál)
Šin Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Šin Taketori monogatari: Sennen džoó (TV seriál)
1980 Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
Ganbare Genki (TV seriál)
Maeterlinck no aoi tori: Tyltyl Mytyl no bōken ryokō (TV seriál)
Muteki robo Trider G7 (TV seriál)
Nils Holgersson (TV seriál)
Učú senkan Jamato III (TV seriál)
1979 Cyborg 009 (TV seriál)
Entaku no kiši monogatari: Moero Arthur (TV seriál)
Kidó senši Gundam (TV seriál)
Seaton dōbutsuki Risu no Banner (TV seriál)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
Haikara-san ga tóru (TV seriál)
Ikkjú-san (TV seriál)
Mirai šónen Conan (TV seriál)
Perrine monogatari (TV seriál)
Uchū senkan Yamato 2 (TV seriál)
1977 Araiguma rascal (TV seriál)
Džo'ó heika no Petite Angie (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Muteki čódžin Zanbot 3 (TV seriál)
Seton dóbucuki: Kuma no ko Jacky (TV seriál)
Wakakusa no Charlotte (TV seriál)
Čódžin sentai Barattack (TV seriál)
1976 Haha o tazunete sanzenri (TV seriál)
Machine Hajabusa (TV seriál)
Pinocchio jori Piccolino no bóken (TV seriál)
Robokko Beaton (TV seriál)
1975 Flanders no inu (TV seriál)
Včelka Mája (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
Ganbare! Robokon (TV seriál)
Hoši no ko Čobin (TV seriál)
Uchū senkan Yamato (TV seriál)
1973 Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Jama nezumi Rocky Chuck (TV seriál)
Microid S (TV seriál)
Wansa-kun (TV seriál)
Šinzó ningen Casshern (TV seriál)
1972 Devilman (TV seriál)
Kaši no ki Mokku (TV seriál)
Umi no Triton (TV seriál)
1971 Apache jakjúgun (TV seriál)
Lupin sansei (TV seriál)
Sarutobi Eččan (TV seriál)
1970 Ašita no Joe (TV seriál)
1969 Hakušon daimaó (TV seriál)
Kaitei šónen Marine (TV seriál)
Mórecu Ataró (TV seriál)
Ninpú Kamui gaiden (TV seriál)
Sazae-san (TV seriál)
Tiger Mask (TV seriál)
1968 Akane-čan (TV seriál)
Cyborg 009 (TV seriál)
Kaibucu-kun (TV seriál)
1967 Mach Go Go Go (TV seriál)
1966 Kaizoku ódži (TV seriál)
1964 Big X (TV seriál)
1963 Ókami šónen ken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace