foto

John Goldsmith

  • nar. 9.4.1947 (72 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Letní slunovrat (TV film)
2004 Medvídek Winnie (TV film)
2003 Evangelium podle Jana
Nalezený ráj
2001 Odvážné kordy
Viktorie a Albert (TV film)
2000 David Copperfield (TV film)
Na počátku (TV film)
1999 Agnes Brownová
Nancherrow (TV film)
1998 Návrat domů (TV film)
Something to Believe In
1997 Strážci Apokalypsy (TV film)
Øen i Fuglegaden
1996 Kateřina Veliká (TV film)
Ledová princezna (TV film)
1995 Machinations (TV film)
Starožitníkův krám (TV film)
Únos (TV film)
1993 Armen and Bullik (TV film)
1989 Danny, světový šampión (TV film)
1988 A Waltz Through the Hills (TV film)

TV seriály

1989 Great Expectations (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Mrtvý svědek (S03E03)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Seed of Destruction (S02E11)
1972 The Protectors (TV seriál)

Dokumentární

1974 Nova (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Kateřina Veliká (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace