foto

Hiroši Kacuno

  • nar. 27.7.1949 (69 let)
    Kumamoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Life on the longboard: 2nd wave
2017 Ghost Re:birth – Kamen rider specter
2014 Kagemusha Tokugawa Ieyasu (TV film)
Přes tvou mrtvolu
Saigo no Shigoto (TV film)
2013 Ai to kibô no machi
Koisuru Haguruma
2012 Aokigahara
2010 Onna Keiji Otomichi Takako ~ Kogoeru Kiba (TV film)
2006 Baruto no gakuen
Ginga tetsudo no yoru
Kaze no Dadu
Taijó no kizu
Umi de no hanashi
2005 Gion bayashi (TV film)
Life on the Longboard
Shonen to hoshi to jitensha
Tenka sóran (TV film)
Yamato - Loď smrti
2004 Izo
2003 Jurusarezaru mono
Kikoku
Seishun bakachin ryôrijuku
1999 Yodogawa Nagaharu monogatari - Kobe-hen: Sainara (TV film)
1998 Kaze no uta ga kikitai
1996 Rakkasei: Piinattsu
1993 Waga ai no uta - Taki Rentaró monogatari
1992 Haruka, nosutarujii
Seišun dendekedekedeke
1991 Fukuzawa Jukiči
Sacudžin ga ippai
1989 226
1988 Nakunasen! Moeru otoko: Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
1986 Panenky z Shogunova harému
1985 Ai: Tabidači
Mishima: A Life in Four Chapters
1984 Niizuma džigoku (TV film)
1983 Kanei gozen šiai (TV film)
Zero no šóten (TV film)
1982 Kjódan
1981 Mašó no nacu: Jocuja kaidan jori
Zápas nad propastí
1980 Jishin retto
Nippon keishichô no haji to iwareta futari: keiji chindôchû
1979 Eireitači no óenka: Saigo no sókeisen
1978 Blue Christmas
Inubue

TV seriály

2015 Kamen Rider Ghost (TV seriál)
2014 Gunši Kanbei (TV seriál)
2012 Ganriki keibuho Kishima Yaichi (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Kasouken no Onna (TV seriál)
2008 Kētai sōsakan 7 (TV seriál)
1998 Šinsengumi Keppuroku (TV seriál)
1994 Hana no Ran (TV seriál)
1979 Kaze no hajato (TV seriál)
1976 Oretači no asa (TV seriál)

Dokumentární

2008 Válečníci: Šogun (TV film)
2007 Válečníci (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace