foto

Stephen Rannazzisi

  • nar. 4.7.1978 (41 let)
    Smithtown, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Avengers of Justice: Farce Wars
2010 Homewrecker
2009 Policajt ze sámošky
Tak si představ
2006 Nominace na Oscara
2005 Lost Reality 2: More of the Worst

TV seriály

2017 Larry, kroť se (TV seriál)
A Disturbance in the Kitchen (S09E03)
2016 Nová holka (TV seriál)
No Girl (S05E04)
2015 Liga snů (TV seriál)
The Great Night of Shiva (S07E13)
The 13 Stages of Grief (S07E12)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
další epizody (13)
2014 Liga snů (TV seriál)
The Beach House (S06E13)
Ménage à Cinq (S06E12)
EBDBBnB (S06E11)
další epizody (13)
2013 Liga snů (TV seriál)
The 8 Defensive Points of Hanukkah (S05E13)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
The Credit Card Alert (S05E11)
další epizody (13)
2012 Liga snů (TV seriál)
The Curse of Shiva (S04E13)
A Krampus Carol (S04E12)
12.12.12 (S04E11)
další epizody (13)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Modern Plagues (E08)
How To... (E02)
Liga snů (TV seriál)
The Funeral (S03E13)
St. Pete (S03E12)
The Guest Bong (S03E11)
další epizody (13)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
The Sacko Bowl (S02E13)
Kegel the Elf (S02E12)
Ramona Neopolitano (S02E11)
další epizody (13)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Shiva Bowl (S01E06)
The Usual Bet (S01E05)
Mr. McGibblets (S01E04)
další epizody (6)
State of Romance (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
With This Ring (S02E20)
The Amazing Racist (S02E12)
My Best Friend's Boyfriend (S02E10)
2008 Samantha Who? (TV seriál)
The Park (S02E08)
The Ex (S02E06)
The Building (S02E04)
2006 Big Day (TV seriál)
2005 Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Liga snů (TV seriál)
The Bringer Show (S05E07)

Host

TV pořady

2013 This Is Not Happening (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace