foto

Ophélie Koering

  • nar. 17.8.1970 (47 let)
    Bayonne, Pyrénées-Atlantiques, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moka
2012 A.L.F. (Animal Liberation Front)
2011 Radostná událost
Zabijácké rekviem
2008 První den zbytku tvýho života
2005 Můj život ve vzduchu
1999 Matador, Le (TV film)
1998 Riches, belles, etc.
1995 Une aspirine pour deux (TV film)
1993 Kafe s mlíkem

TV seriály

2017 Výkupné (TV seriál)
The Castle (E11)
2016 Tandem (TV seriál)
2014 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Prologue (S03E06)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
1991 Riviera (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace