foto

Mehmet Günsür

  • nar. 8.5.1975 (43 let)
    Istanbul, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Martıların Efendisi
İstanbul Kırmızısı
2014 Unutursam Fısılda
2011 Aşk Tesadüfleri Sever
Saïgon, l'été de nos 20 ans (TV film)
2010 Hlas
Matrimoni e altri disastri
2007 Vraždící monstrum
2004 Anlat İstanbul
2003 Dobrý papež (TV film)
O Şimdi Asker
2002 Italiano, L'
2001 Gli amici di Gesù - Giuda (TV film)
Gli amici di Gesù - Tommaso (TV film)
1999 Hayal Kurma Oyunları
1997 Hamam
1991 Suyun Öte Yanı

TV seriály

2018 Kanaga (TV seriál)
2017 Fi (TV seriál)
2011 Velkolepé století (TV seriál)
2007 Bıçak Sırtı (TV seriál)
2005 Beyaz Gelincik (TV seriál)
2004 Kasirga insanlari (TV seriál)
2003 Pilli bebek (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1989 Geçmiş Bahar Mimozaları (TV seriál)

TV pořady

1996 Beyaz Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace