foto

Yannick van de Velde

  • nar. 15.8.1989 (29 let)
    Utrecht, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Taal is zeg maar echt mijn ding
2016 Adios Amigos
Fissa
Kamp Holland
2015 Homies
2014 Aanmodderfakker
2013 Hoe duur was de suiker
Perfect Man, A
2008 Dopis pro krále
2004 Floris
V oranžovém
2003 Kees de jongen
1999 Drobek
Johnny ATB

TV seriály

2015 Rundfunk (TV seriál)
2013 Zusjes (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Schoon goed (TV seriál)
Spangen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Rundfunk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace