foto

Nick Schenk

  • nar. 12.11.1965 (54 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Pašerák
2014 Robocop
Soudce
2008 Gran Torino

TV seriály

2020 Manhunt (TV seriál)
Don't Tread on Me (S02E09)
Army of God (S02E06)
2017 Manhunt (TV seriál)
Lincoln (S01E07)
2015 Narcos (TV seriál)
Vzlet (S01E10)
La Catedral (S01E09)

Herecká filmografie

TV seriály

1998 Let's Bowl (TV seriál)

Dokumentární

2009 Gran Torino: Next Door

Fanoušci tvůrce