foto

Kjúsaku Šimada

  • nar. 24.4.1955 (65 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Goze
Ikičatta
Ičido šinde mita
2019 Blue Hour ni buttobasu
Kohaku
Okutama čúzai keidži 2 (TV film)
Uči no šicudži ga iu koto ni wa
2018 Kiku to Giročin
Paddington hacu 4.50 (TV film)
Suteki na Dynamite Scandal
2017 Mišši to bannin
Vigilante
Warau Manekineko the Movie
2016 Kóri no wadači (TV film)
Sayonara Debussy: Pianist Tantei Misaki Yôsuke (TV film)
Scanner: Kioku no kakera o jomu otoko
Šin Godžira
2015 Hoshin (TV film)
Joker Game
Maestro!
Soromon no gišó kóhen
Soromon no gišó zenpen
Watashi no Ao Oni (TV film)
Yuzuriha no koro
2014 25 Nijyu-Go
ATARU Supesharu~New York kara no Chousenjou (TV film)
2013 Kučizuke
Kyo no Hi wa Sayonara (TV film)
Lucky Seven (TV film)
2012 Hajabusa: Harukanaru kikan
2011 Kicucuki to ame
2010 Buši no kakeibo
Gósuto
Heaven's Story
Sūpu opera
Vypravěči
Šodó kjódžu (TV film)
2009 Dondžú
Kansen rettó
Kuchař v Antarktidě
2008 Clone wa kokjó o mezasu
Hjakuman en to nigamuši onna
Oka o koete
Orochi
Tokugawa Fúnroku: Hačidai šógun Jošimune (TV film)
Yukinojo Henge (TV film)
2007 Furījia
Kamen Rider: The Next
Sad Vacation
2006 Kami-sama kara hitokoto (TV film)
Kiraware Macuko no iššó
Route 225
2005 Hinagon
Koi wa go-šiči-go!
Umezu Kazuo: Kjófu gekidžó – Madara no šódžo
2004 Cutie Honey
2003 Tenshi no kiba
2002 Rjóma no cuma to sono otto to aidžin
Urutoraman Kosumosu Tsū: Za Burū Puranetto
2001 Ostří meče
2000 Sakuja jókaiden
1999 Ano nacu no hi
Yodogawa Nagaharu monogatari - Kobe-hen: Sainara (TV film)
1998 Kaze no uta ga kikitai
Mikeneko Holmes no tasogare hoteru (TV film)
Sada
1997 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 31 (TV film)
Yume no ginga
1995 Není cesty zpět
1994 Saiyûki (TV film)
1993 Bokura wa minna ikiteiru
Saiyûki (TV film)
1990 Bjóin e ikó
1989 Teito Taisen
1988 Teito monogatari

TV seriály

2020 Renzoku sacudžinki kaeru otoko (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 Fruits takkjúbin (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2018 Last Chance (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2017 CRISIS (TV seriál)
Gin to Kin (TV seriál)
Hokuto: Aru sacudžinša no kaišin (TV seriál)
Šindžuku seven (TV seriál)
2016 99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Hibana (TV seriál)
Tokuyama Daigorô wo dare ga koroshitaka? (TV seriál)
Utenai Keikan (TV seriál)
2015 Bonkura 2 (TV seriál)
Haretsu (TV seriál)
Kageru juku nacu (TV seriál)
Okaši no ie (TV seriál)
2014 Chi no Wadachi (TV seriál)
Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
Šitamači bobusuré (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.6 (S03E06)
2013 Akuryo Byoto (TV seriál)
Daburuton~2nin no Yumi (TV seriál)
Hard Nuts!: Sûgaku Girl no jikenbo (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
Bunšin (TV seriál)
Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
Kodoku no gourmet 2 (TV seriál)
Osozaki no Himawari ~Boku no Jinsei, Renewal~ (TV seriál)
RUN60 (TV seriál)
Tokkan: Tokubecu kokuzei čóšúkan (TV seriál)
Šokuzai (TV seriál)
2011 Taro no tou (TV seriál)
2010 Jeneraru rūju no gaisen: Chīmu bachisuta 2 (TV seriál)
Marks no jama (TV seriál)
2009 Shakking ~ Zeni no Tatsujin (TV seriál)
2008 Bloody Monday (TV seriál)
Maó (TV seriál)
2007 Hagetaka: Road to Rebirth (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Dr. Koishi no Jiken Chart (TV seriál)
Fire Boys (TV seriál)
Omoinotama nendžu (TV seriál)
Ranpo R (TV seriál)
2003 Boku dake no Madonna (TV seriál)
Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
天罰屋 れ 闇 始末帖 (TV seriál)
2000 Urutoraman Neosu (TV seriál)
1999 Suna no ue no koibitotači (TV seriál)
1998 Ao no Jidai (TV seriál)
1997 Amakarašan (TV seriál)
1994 Kono Ai ni Ikite (TV seriál)
1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjó na monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky