foto

Dennis Lehane

  • nar. 4.8.1965 (52 let)
    Dorchester, Massachusetts, USA

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Pod rouškou noci - kniha
2014 Špinavý prachy - povídka
2010 Prokletý ostrov - kniha
2007 Gone, Baby, Gone - kniha
2003 Tajemná řeka - kniha
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (2)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace