foto

Detlef Bothe

  • nar. 24.7.1965 (52 let)
    Brunswick, Niedersachsen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sky Sharks
2017 Die Vierhändige
2016 Anthropoid
Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
2015 Kommissarin Lucas - Der Wald (TV film)
Spectre
2013 Kobra 11 - Velký návrat (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Hra o čas (TV film)
2011 Anonym
Lidice
Pilgerfahrt nach Padua (TV film)
Wilsberg - Tote Hose (TV film)
2010 Alles Liebe (TV film)
Max Schmeling
Snowman's Land
Vraždy podle Grimmů (TV film)
2009 Mein
2008 Neben der Spur
Šifra Karla Velikého (TV film)
2007 Gwendolyn (TV film)
2006 Die wilden Kerle 3 - Die Attacke der biestigen Biester
FC Venus
2005 Róza
2004 Abgefahren
Meine Frau, meine Freunde und ich
Vinzent
2003 Die Musterknaben - 1000 und eine Nacht (TV film)
Gone
Vypusťte džina (TV film)
Zkáza lodi Estonie
2002 Hladina adrenalinu
Vienna
2001 Himmlische Helden
Sass
Zatracená práce
99euro-films
2000 Uctívači temnot
1999 Doggy Dog - Eine total verrückte Hundeentführung (TV film)
Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)
Nic než pravdu
Prachy, zbraně, jedno porno
Sara Amerika
Schmetterlinge der Nacht
1998 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Kurze Rast (TV film)
Appetite
Der Mann für alle Fälle: Ein ganz gewöhnlicher Totschlag (TV film)
Mann für alle Fälle: Die Hure Babylon, Der (TV film)
Vinnetou se vrací (TV film)
1997 Ballermann 6
Nur für eine Nacht (TV film)
Schwurgericht - Mord für eine Schlagzeile (TV film)
Sperling und der falsche Freund (TV film)
14 Tage lebenslänglich
1996 After Hours
Komisař Rex - Anděl se čtyřmi tlapkami (TV film)
1995 Ärztin in Angst (TV film)
Schlafes Bruder
1993 Der Knappe des Kreuzes

TV seriály

2017 Culpa - Niemand ist ohne Schuld (TV seriál)
2016 Protokolle des Bösen (TV seriál)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
2002 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace