foto

Salome Jens

  • nar. 8.5.1935 (82 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ledová sezóna
2011 Green Lantern
2001 Jako kočky a psi
Room 101
1998 I'm Losing You
1996 Loterie (TV film)
1991 Before the Storm (TV film)
1989 Cast the First Stone (TV film)
1986 Ayla z kmene medvědů
Jen mezi přáteli
1985 Playing with Fire (TV film)
1983 Grace Kelly (TV film)
Killer in the Family, A (TV film)
Uncommon Valor (TV film)
1982 Tomorrow's Child (TV film)
1981 Harry's War
Matter of Life and Death, A (TV film)
Two Lives of Carol Letner, The (TV film)
1980 Cloud Dancer
The Golden Moment: An Olympic Love Story (TV film)
1977 In the Glitter Palace (TV film)
Sharon: Portrait of a Mistress (TV film)
1976 Diary of the Dead
1975 Boy Who Talked to Badgers, The
Jolly Corner, The (TV film)
1974 House of Evil (TV film)
Parker Adderson, Philosopher (TV film)
1972 Savages
1971 Deadly Dream (TV film)
Such Good Friends
1969 Já, Natálie
1966 Barefoot in Athens (TV film)
Znovuzrození
1965 Zabiják bláznů
1961 Angel Baby
Million Dollar Incident, The (TV film)
1959 Cherry Orchard, The (TV film)
1958 Terror from the Year 5000
1956 Showdown at Ulcer Gulch

TV seriály

2010 Událost (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Váleční psi (S07E24)
Proti větru (S07E22)
další epizody (7)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zrada, víra a velká řeka (S07E06)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Oběť andělů (S06E06)
Odvážnému štěstí přeje (S06E05)
Překročit hranice (S06E04)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Přichází apokalypsa (S05E01)
Přerušený článek (S04E25)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Srdce z kamene (S03E14)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pátrání (2. část) (S03E02)
Pátrání (1. část) (S03E01)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Závod (S06E20)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 The Company II: Oběti (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 From Here to Eternity (TV seriál)
Hagen (TV seriál)
1979 From Here to Eternity (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 New Land, The (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1967 Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Great Ghost Tales (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2010 Rock Hudson: Dark and Handsome Stranger
1996 Great War and the Shaping of the 20th Century, The (TV seriál)

TV pořady

1962 Girl Talk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace