foto

Jiří Just

  • nar. 22.2.1941 (76 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2004 Nadměrné maličkosti: Případ mediálního trpaslíka (TV film)
2002 Pré (divadelní záznam)
1999 Královna bublin

TV pořady

1992 The Best of Večírek (TV pořad)
1990 Večírek nejen pro zvané (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace