foto

Lowell Ganz

  • nar. 31.8.1948 (70 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Víla Zuběnka
2005 Fanaticky zamilován
Roboti
2000 Jdi za svým srdcem
1999 Ed TV
1997 Den otců
1996 Jako vejce vejci
1995 Zapomeň na Paříž
1994 Dobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatě
Hamouni
1992 Pan Sobota večer
Velké vítězství
1991 Dobrodruzi z velkoměsta
1989 Rodičovství
1988 Vibrace
1986 Hurá!
1985 Špióni jako my
1984 Žbluňk!
1982 Noční směna

TV seriály

2010 Famílie (TV seriál)
1997 Hiller and Diller (TV seriál)
1993 A League of Their Own (TV seriál)
1990 Parenthood (TV seriál)
1989 Knight & Daye (TV seriál)
1987 Take Five (TV seriál)
1986 Gung Ho (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Bu bu bu! (S01E17)
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál)
The New Odd Couple (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1979 Makin' It (TV seriál)
1977 Busting Loose (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace