foto

Mark Bomback

  • nar. 29.8.1971 (46 let)
    New Rochelle, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Válka o planetu opic
2015 Rezistence
2014 Úsvit planety opic
2013 Wolverine
2012 Total Recall
2010 Nezastavitelný
2009 Útěk na Horu čarodějnic
2008 Podvod
2007 Smrtonosná past 4.0
2004 Godsend
1998 Posedlost
Protection

TV seriály

2018 The Umbrella Academy (TV seriál)
2014 Legenda (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace