foto

James Luisi

  • nar. 11.11.1928
    New York City, New York, USA
  • zem. 7.6.2002 (73 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Na útěku
1996 The Rockford Files: Friends and Foul Play (TV film)
The Rockford Files: If the Frame Fits... (TV film)
1989 Desperado: The Outlaw Wars (TV film)
Nejnebezpečnější ženská na světě
1988 FBI v sukních
1987 Tajemné zlo
1986 Murphyho zákon
1984 The Red-Light Sting (TV film)
1983 China Lake
Star 80
Sunset Limousine (TV film)
1982 Beyond Witch Mountain (TV film)
The Renegades (TV film)
1981 Our Family Business (TV film)
The Sophisticated Gents (TV film)
1980 Fade to Black
1979 Norma Rae
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
Killer's Delight
Love Is Not Enough (TV film)
Moment by Moment
One in a Million: The Ron LeFlore Story (TV film)
1977 Contract on Cherry Street (TV film)
Povolání: kaskadér
1974 Honky Tonk (TV film)
Man From Independence, The
Take, The
1973 Cry Rape (TV film)
I Escaped from Devil's Island
1972 Ben
1971 Cat Ballou (TV film)
1967 The Tiger Makes Out

TV seriály

1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Renegades (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Harris and Company (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Sword of Justice (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
Executive Suite (TV seriál)
Future Cop (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace