foto

George Buza

  • nar. 7.1.1949 (71 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Elliot: The Littlest Reindeer
2015 Vánoční horor
2014 The Christmas Gamble
2013 Fish N Chips, Best Enemies Forever
2012 Tak trochu zombie
2011 The Mountie
Vánoční kauza (TV film)
2009 You Might as Well Live
2008 Camille
Production Office
2007 Deník mrtvých
Nature of the Beast (TV film)
Ozvěny mrtvých: Návrat (TV film)
Still Small Voices (TV film)
2006 Svatba na spadnutí (TV film)
2003 Cold Creek Manor
2002 Duct Tape Forever
Jak jsem se protloukal (TV film)
Vometáci
2001 Flákači
Kauza: Dítě (TV film)
2000 X-Men
1999 Arrangement, The
1996 Shoemaker
1995 Michelle Apts., The
Pocahontas: The Legend
Televizní leč
1994 Farmáři (TV film)
Henry & Verlin
1993 Journey to the Planets
1992 Šéf (TV film)
1991 Pojídač hadů 2: Msta
Smrt v patách (TV film)
1990 Dobyvatel jižních moří (TV film)
Edsville
Kissing Place (TV film)
Padlý anděl (TV film)
Stella
1989 Destiny to Order
Glory! Glory! (TV film)
T a T
1988 Mozek
Nenechavé prsty
1987 Bluffing It (TV film)
Mejdan na pláži
1986 Busted Up
Last Season, The
Murder Sees the Light (TV film)
Screwball Academy (TV film)
1985 Martinův den
1983 The Sex and Violence Family Hour
1982 Highpoint
1981 Amatér
Boj o oheň
1979 Fast Company
1978 Hazardní hra

TV seriály

2020 Elinor Wonders Why (TV seriál)
Hiding in Plain Sight / Owl Girl (E01)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zrůdy noci (S01E08)
2013 The Adventures of Napkin Man! (TV seriál)
2012 Firma (TV seriál)
2011 Almost Heroes (TV seriál)
Puberťáci (TV seriál)
2009 The Line (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
Something with Bite (E09)
2007 Iggy Arbuckle (TV seriál)
Nejlepší roky (TV seriál)
2006 Grossology (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
Time Warp Trio (TV seriál)
2003 Kdo s koho (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Kdo s koho (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Astronaut Dreams (E03)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Oheň v oblacích (S03E13)
2001 Beyblade (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Pecola (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Brutální Nikita (TV seriál)
Padající hvězda (S04E16)
1998 First Wave (TV seriál)
Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
Hell House (S02E22)
The Guardians (S02E21)
Stalkers (S02E20)
další epizody (10)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
The Book of Before (S02E12)
The Invaders (S02E11)
The Passengers (S02E10)
další epizody (22)
X-Men (TV seriál)
Graduation Day (S05E14)
Hidden Agenda (S05E13)
Descent (S05E12)
další epizody (5)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
The Village Vanishes (S01E12)
The Prince Who Wasn't (S01E11)
Conundrum (S01E10)
další epizody (12)
Směr jih (TV seriál)
Starman (S02E10)
X-Men (TV seriál)
Jubilee's Fairy Tale Theater (S05E09)
Storm Front: Part 2 (S05E08)
Storm Front: Part 1 (S05E07)
další epizody (14)
1995 Nancy Drew (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)
Taking the Falls (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
Have Yourself a Morlock Little Christmas (S04E12)
Beyond Good and Evil: Part 4 (S04E11)
Beyond Good and Evil: Part 3 (S04E10)
další epizody (17)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
Monster Force (TV seriál)
Průvodní jevy (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Manhunt (S01E04)
Spiderman (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
The Dark Phoenix: Part 4 - The Fate of Phoenix (S03E14)
The Dark Phoenix: Part 3 - Dark Phoenix (S03E13)
The Dark Phoenix: Part 2 - Inner Circle (S03E12)
další epizody (19)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
Time Fugitives: Part 2 (S02E08)
Time Fugitives: Part 1 (S02E07)
X-Ternally Yours (S02E06)
další epizody (18)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
Dark Knight (S01E01)
X-Men (TV seriál)
Enter Magneto (S01E03)
Night of the Sentinels: Part 2 (S01E02)
Night of the Sentinels: Part 1 (S01E01)
1991 Hammerman (TV seriál)
Red Green Show, The (TV seriál)
The Hidden Room (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
1989 Babar (TV seriál)
Booker (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Crazy as a Soup Sandwich (S03E28)
1988 Starting from Scratch (TV seriál)
1987 Amerika (TV seriál)
Diamonds (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Root of All Evil (S01E09)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Aventuriers du Nouveau-Monde, Les (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
Přestřelka u Cyrana (S02E04)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Droids (TV seriál)
Ewoks (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1980 Bizarre (TV seriál)
1979 Read All About It! (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Canadian Conspiracy, The (TV pořad)
1981 SCTV Network 90 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky