foto

Craig Pearce

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1994 Sedmé patro
1992 Mad Bomber in Love
1988 To Make a Killing
1987 Boj v temnotách

TV seriály

1989 G.P. (TV seriál)
1981 Bellamy (TV seriál)
1977 Restless Years, The (TV seriál)

Dokumentární

2001 Night Club of Your Dreams: The Making of Moulin Rouge, The (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2004 The Culture Show (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Will (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace