foto

Tom McCamus

  • nar. 25.7.1955 (61 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Antony and Cleopatra (divadelní záznam)
King John
Room
2012 The Samaritan
2010 Tangled (TV film)
2009 Booky's Crush (TV film)
Čas v Káhiře
2008 Smrtící úder
2007 Shake Hands with the Devil
2006 Heyday! (TV film)
2005 Černá vdova (TV film)
Probuzení
2004 Moje sestra vlkodlak 3
Siblings
Zpověď královny střední školy
2003 Death and the Maiden (TV film)
2002 Nature of Nicholas, The
Perfect Pie
Torzo: Příběh Evelyn Dick (TV film)
Zločin je extrémní sport
2001 Hotel "Století" aneb Historie jednoho pokoje
Trojice
2000 Possible Worlds
Stopy vraha
Vykoupení
1999 Don't Think Twice
Posedlost Ayn Randové
Rembrandt: Fathers & Sons (TV film)
Skutečně vražda? (TV film)
1998 2000 očima... : Poslední noc
1997 Bach Cello Suite #6: Six Gestures
Sladké zítřky
1996 First Degree
1995 Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story (TV film)
1994 Mary Silliman's War (TV film)
Nebezpečné manželství (TV film)
The Circle Game
1993 Ďáblův advokát
I Love a Man in Uniform
1990 Nádherní snílci
1988 Norman's Awesome Experience
1985 The Cuckoo Bird (TV film)

TV seriály

2014 Orphan Black (TV seriál)
By Means Which Have Never Yet Been Tried (S02E10)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zelená Múza (S02E05)
Spliced (TV seriál)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Getting Along Famously (TV seriál)
Northern Town (TV seriál)
2005 Funpak (TV seriál)
It's Me Gerald (TV seriál)
2004 Newsroom, The (TV seriál)
2003 Slings and Arrows (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 Foolish Heart (TV seriál)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)

Dokumentární

2006 Warrior Empire: The Mughals of India (TV film) - vyp.

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace