foto

Arthur Conan Doyle

  • nar. 22.5.1859
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 7.7.1930 (71 let)
    Crowborough, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Sherlock Holmes 3 - kniha
2011 Sherlock Holmes: Hra stínů - kniha
2009 Sherlock Holmes - kniha
2005 Král ztraceného světa - kniha
2002 Pes baskervillský (TV film) - kniha
2001 Znamení čtyř (TV film) - kniha
Ztracený svět (TV film) - kniha
2000 Pes baskervillský (TV film) - kniha
1999 The Lost World (TV film) - kniha
The Lost World (TV film) - kniha
1998 Ztracený svět - kniha
1993 Sherlock Holmes Returns (TV film) - kniha
1992 Ztracený svět - kniha
1991 Krvavá přísaha (TV film) - kniha
1988 Pes baskervillský (TV film) - kniha
1987 Sherlock Holmes: Znamení čtyř (TV film) - kniha
1986 Musgraveský rituál (TV film) - povídka
1983 Brakýři (TV film) - kniha
Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Poklad z Agry (TV film) - kniha
Pes baskervillský (TV film) - kniha
Sherlock Holmes and a Study in Scarlet - kniha
Sherlock Holmes and the Baskerville Curse - kniha
Sherlock Holmes and the Valley of Fear - kniha
Sherlock Holmes - Znamení čtyř - kniha
Znamení čtyř (TV film) - kniha
1981 Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Pes baskervillský (TV film) - kniha
1979 Sherlock Holmes a doktor Watson: Krvavý nápis (TV film) - kniha
1978 Pes baskervillský - kniha
1977 Silver Blaze (TV film) - povídka
1972 The Hound of the Baskervilles (TV film) - kniha
1966 Der Fall mit dem blauen Rubin (TV film) - kniha
1962 Sherlock Holmes a náhrdelník smrti - kniha
1960 Ztracený svět - kniha
1959 Pes Baskervillský - kniha
1957 Sherlock Holmes ja kaljupäisten kerho (TV film) - kniha
1946 Strach v nočním vlaku - kniha
1939 Pes baskervillský - kniha
1937 Pes baskervillský - kniha
1935 The Triumph of Sherlock Holmes - kniha
1933 A Study in Scarlet - kniha
1932 Fires of Fate - kniha
The Hound of the Baskervilles - kniha
The Sign of Four: Sherlock Holmes' Greatest Case - kniha
1929 Der Hund von Baskerville - kniha
1927 The Fighting Eagle - kniha
1925 Ztracený svět - kniha
1921 The Beryl Coronet - povídka
The Priory School - povídka
Un drame sous Napoléon - kniha
1920 Hund von Baskerville - 5 Teil: Dr. Macdonalds Sanatorium, Der - kniha
Hund von Baskerville - 6. Teil: Das Haus ohne Fenster, Der - kniha
1915 Der Hund von Baskerville, 3. Teil - Das unheimliche Zimmer - kniha
Hund von Baskerville, 4. Teil, Der - kniha
1914 Hund von Baskerville, Der - kniha
Hund von Baskerville, 2. Teil - Das einsame Haus, Der - kniha
1913 House of Temperley, The - kniha
1912 Musgrave Ritual, The - povídka

TV seriály

2017 Sherlock (TV seriál) - kniha
Poslední případ (S04E03) - kniha
Skomírající detektiv (S04E02) - kniha
Šest Železných dam (S04E01) - kniha
2014 Sherlock (TV seriál) - kniha
Poslední přísaha (S03E03) - kniha
Znamení tří (S03E02) - kniha
Prázdný pohřebák (S03E01) - kniha
2012 Sherlock (TV seriál) - kniha
Reichenbašský pád (S02E03) - kniha
Psisko baskervillské (S02E02) - kniha
Skandál v Belgravii (S02E01) - kniha
2010 Sherlock (TV seriál) - kniha
Velká hra (S01E03) - kniha
Slepý bankéř (S01E02) - kniha
Studie v růžové (S01E01) - kniha
1999 Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál) - kniha
Ztracený svět (TV seriál) - kniha
1994 Vzpomínky na Sherlocka Holmese (TV seriál) - kniha
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - kniha
Loď v láhvi (S06E12) - kniha
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál) - kniha
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - kniha
Jak prosté, drahý Date (S02E03) - kniha
1986 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál) - kniha
1984 Slovutný detektiv Holmes (TV seriál) - kniha
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál) - povídka
Osamělá cyklistka (S01E04) - povídka
Tančící figurky (S01E02) - povídka
Skandál v Čechách (S01E01) - povídka
1982 The Hound of the Baskervilles (TV seriál) - kniha
1975 Grands détectives, Les (TV seriál) - kniha
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál) - kniha
1964 Sherlock Holmes (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1929 Return of Sherlock Holmes, The

TV seriály

1967 Sherlock Holmes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace