foto

Erin Ehrlich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Šílená bejvalka (TV seriál)
I Have a Date Tonight (S04E16)
2018 Šílená bejvalka (TV seriál)
I Am Ashamed (S04E02)
2017 Šílená bejvalka (TV seriál)
Getting Over Jeff (S03E07)
2016 Šílená bejvalka (TV seriál)
When Will Josh and His Friend Leave Me Alone? (S02E04)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
I’m Going on a Date with Josh’s Friend! (S01E04)
2013 Nešika (TV seriál)
Karmic Relief (S03E19)
A Very Special Episode of Awkward (S03E15)
Taking Sides (S03E13)
další epizody (5)
2012 Nešika (TV seriál)
Once Upon a Blog (S02E11)
Time After Time (S02E08)
Sex, Lies and the Sanctuary (S02E02)
2011 Nešika (TV seriál)
I Am Jenna Hamilton (S01E11)
My Super Bittersweet Sixteen (S01E09)
The Way We Weren't (S01E03)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Born Again on the Fourth of July (S13E14)
2008 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Six Characters in Search of a House (S12E17)
2007 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Tears of an Inflatable Clown (S12E07)
2003 All Grown Up (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1999 Sabrina the Animated Series (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1998 Histeria! (TV seriál)
1995 Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm Almost Over You (S04E11)
2018 Sideswiped (TV seriál)
Hard Maybe (E08)
The Rock Star (E04)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm So Happy for You (S04E05)
Nathaniel and I Are Just Friends! (S03E11)
2017 Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh's Ex-Girlfriend Wants Revenge (S03E01)
2016 Šílená bejvalka (TV seriál)
Why Is Josh’s Ex-Girlfriend Eating Carbs? (S02E05)
Josh Is Going to Hawaii! (S01E14)
2015 Předstírání (TV seriál)
Saturday Fight Live (S02E14)
Future Tense (S02E13)
2014 Předstírání (TV seriál)
Zen and the Art of Pageantry (S02E08)
2013 Nešika (TV seriál)
Karmic Relief (S03E19)
A Little Less Conversation (S03E03)
2012 Nešika (TV seriál)
Sex, Lies and the Sanctuary (S02E02)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky