foto

Michelle Nader

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 2 $ocky (TV seriál)
A 2 $ocky: Film (S06E22)
A projížďka parníkem (S06E12)
2016 2 $ocky (TV seriál)
A dvojí zahájení: Část první (S06E01)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A velký průlom s máslovým krémem (S01E22)
A slepá skvrna (S01E15)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A prodejní akce (S01E12)
A problémy bohatých (S01E04)
2010 100 Questions (TV seriál)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2006 Dva z Queensu (TV seriál)
Four Play (S08E20)
Present Tense (S08E17)
Fresh Brood (S08E12)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Raygin' Bulls (S08E10)
Inn Escapable (S08E07)
Ice Cubed (S07E19)
další epizody (4)
2002 In-Laws (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Sex, lži a schůzka naslepo (S06E15)
2001 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Byt (S06E04)
Velcí kluci (S05E14)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Slepá víra (S05E05)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
S nasazením života (S03E15)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Poprask kolem Heidi (S03E02)
Muži na ženění (S02E17)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Zběsilé narozeniny (S02E07)
Záhadná choroba (S01E22)
Velkolepý skandál (S01E17)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Velká iluze (S01E07)
Soupeři (S01E05)
1995 Caroline in the City (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2001 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Výstřel ve tmě 2. část (S05E23)
Výstřel ve tmě 1. část (S05E22)
Láska bratrská (S05E21)
další epizody (13)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Hračkárna (S05E10)
Hamburgry hněvu (S05E09)
Všechno zlé pro něco... (S05E08)
další epizody (10)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Klumageddon (2. část) (S03E26)
Klumageddon (1. část) (S03E25)
Wall Street (S03E24)
další epizody (14)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Opičárna (S03E12)
Hrdina okamžiku (S03E11)
Krocan nad krocany (S03E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace