foto

Scott Speer

  • nar. 5.6.1982 (38 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Endless
2018 Půlnoční láska
Status Update
Stíny mezi námi
2015 Realm
2012 Let’s Dance: Revolution
2011 Liga mimořádných tanečníků: Tajemství Ra

TV seriály

2016 Scream (TV seriál)
Psycho (S02E02)
2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
YOLO (E04)
HBTU (E03)
2014 Finding Carter (TV seriál)
2010 The LXD: The Legion of Extraordinary Dancers (TV seriál)

Hudební videoklipy

2010 Jason Derulo - Ridin' Solo (hudební videoklip)
2008 Jordin Sparks - Tattoo (Speer Version) (hudební videoklip)
2006 Paris Hilton: Nothing in This World (hudební videoklip)