foto

Ty Unwin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Černovous (TV film)
2005 Supervulkán (TV film)

TV seriály

2003 Příběhy starých Egypťanů (TV seriál)

Dokumentární

2019 100 Vaginas (TV film)
Ghosts of the Deep: Black Sea Shipwrecks (TV film)
Jack the Ripper - The Case Reopened (TV film)
Judi Dench's Wild Borneo Adventure (TV seriál)
2018 Waco: Madman or Messiah (TV seriál)
2015 Řím: neviditelné město (TV film)
2011 History of Ancient Britain, A (TV seriál)
History of Celtic Britain, A (TV seriál)
Opravdu potřebujeme měsíc? (TV film)
Země: Vznik planety (TV film)
2010 Jak nás Země stvořila (TV seriál)
2009 Cesta lidstva (TV seriál)
2008 Cestování na okraj vesmíru (TV film)
Greatest Cities of the World (TV seriál)
Secrets of the Jesus Tomb (TV film)
2007 Mocné síly planety Země (TV seriál)
Vzácná planeta (E05)
Oceány (E04)
Led (E03)
další epizody (5)
Vězněm v cizině (TV seriál)
Wilfred Owen: A Remembrance Tale (TV film)
2006 Hannibal: Nepřítel Říma (TV film)
Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
Zničující katastrofy (TV seriál)
2005 Příběh čísla 1 (TV film)
Vraždící stroje - Pravda o dinosaurech zabijácích (TV film)
Závody v dobývání vesmíru (TV seriál)
Čingischán (TV film)
2003 Poslední dny Pompejí (TV film)
2002 Odhalení (TV seriál)
2001 Vesmír (TV seriál)

TV pořady

2009 Tough Guy or Chicken? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace