foto

Susan Saint James

  • nar. 14.8.1946 (73 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 I Take These Men (TV film)
1982 Don't Cry, It's Only Thunder
Kid from Nowhere, The (TV film)
1981 Tmavohnědá kopie
1980 Jak vyzrát na vysoké životní náklady
1979 Love at First Bite
S.O.S. Titanic (TV film)
Sex and the Single Parent (TV film)
The Girls in the Office (TV film)
1978 Desperate Women (TV film)
Night Cries (TV film)
1977 Vězeňské blues
1976 Scott Free (TV film)
1972 Magic Carpet (TV film)
1971 Alias Smith and Jones (TV film)
1970 Cockeyed Cowboys of Calico County
1968 Jigsaw
P.J.
What's So Bad About Feeling Good?
Where Angels Go, Trouble Follows
1967 Ready and Willing (TV film)
1966 Fame Is the Name of the Game (TV film)

TV seriály

2011 Kravaťáci (TV seriál)
Výpomoc (S01E05)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zmizelí (S07E16)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1980 M*A*S*H (TV seriál)
Válečná dopisovatelka (S08E23)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Dokumentární

1999 Saturday Night Live 25 (TV film)

Host

TV pořady

1986 Oprah show (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1974 Mac Davis Show, The (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky