foto

Nyree Dawn Porter

  • nar. 22.1.1936
    Napier, Nový Zéland
  • zem. 10.4.2001 (65 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Hilary a Jackie
1976 Morir... dormir... tal vez sońar
1974 Ze záhrobí
1971 Dům smrti
Hassan (TV film)
1970 Jana Eyrová (TV film)
1963 Two Left Feet
1962 Live Now - Pay Later
Reunion Day (TV film)

TV seriály

1986 David Copperfield (TV seriál)
1980 For Maddie with Love (TV seriál)
Marťanská kronika (TV seriál)
Marťané (E03)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
1967 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1964 Sherlock Holmes (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace