foto

Jonathan Burn

  • nar. 28.11.1939 (79 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Das letzte U-Boot (TV film)
1967 Marat - Sade

TV seriály

2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
1992 The Good Guys (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
Mother Love (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Aspoň zlomek spravedlnosti (E05)
1967 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace