foto

Trish Stratus

  • nar. 18.12.1975 (43 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Trish Stratus, rodným jménem Patricia Anne Stratigias, je kanadská profesionální wrestlerka, herečka, televizní hvězda a bývalá fitness modelka. Je napůl řeckého a polského původu a je nejstarší dcera Johna a Alice Stratigiasových. 30. září 2006 si vzala svého přítele ze střední školy, Rona Fisico.

Po začátku její modelingové kariéry začala Trish Stratus pracovat pro World Wrestling Federation (WWF), nynější World Wrestling Entertaiment (WWE). Hned po nastoupení do této organizace se stala manažerkou týmu T & A a byla zapojena do příběhu s Vince McMahonem. Více času však trávila v ringu a posilováním. Dokonce byla jednou Hardcore šampionkou, třikrát "WWE Žena roku" a byla vyhlášena jako "Diva of the Decade".

Trish Stratus odešla z WWE 17. září 2006 a to krátce potom, co získala svůj sedmý Women's titul.

LentilleLily

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gridlocked
2011 Bail Enforcers

TV seriály

2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
1993 Royal Canadian Air Farce (TV seriál)

Dokumentární

2015 W.W.E. 24 (TV seriál)
2012 Attitude Era - a.z.
2009 WWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009 - a.z.

Host

TV pořady

2019 WWE SummerSlam (TV pořad)
2018 WWE Evolution (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
2015 WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad)
2014 WWE Hall of Fame 2014 (TV pořad)
2013 WWE Hall of Fame 2013 (TV pořad)
2011 WrestleMania XXVII (TV pořad)
2006 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2006 (TV pořad)
WWE New Year's Revolution (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2005 (TV pořad)
WWE New Year's Revolution (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Taboo Tuesday (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WrestleMania XXI (TV pořad)
2004 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Bad Blood (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Taboo Tuesday (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
2003 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Insurrextion (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2002 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Divas: Undressed (TV pořad)
WWE Insurrextion (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2001 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
2000 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
1999 WWF Jakked (TV pořad)
1998 WWF Metal (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky