foto

Kelly Blatz

  • nar. 16.6.1987 (31 let)
    Burbank, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kelly Blatz se narodil 16. června 1987 v Burbanku, kde navštěvoval střední školu. Již od mala vynikal ve sportech a zpěvu a bylo to na hodině filmařství, kde se rozhodl, že se stane hercem. Odešel z univerzity a začal brát hodiny herectví.

Jeho hlavní filmová role přišla v roce 2008, kdy si zahrál ve filmu PROM NIGHT, vedle Brittany Snow. Dále si zahrál ve filmu FROM WITHIN, kde hrál psychopatického syna kněze, a pak film APRIL SHOWERS, kde hrál chlapce, který přišel při střelbě o svoji dívku. Díky těmto filmům si ho všimli lidé z Disney a Kelly získal hlavní roli v seriálu AARON STONE. V tom vydržel 35 epizod, ale nakonec se společnost rozhodla seriál zrušit. Díky Aaronovi Stonovi se ještě objevil v Disney filmu SKYRUNNERS. Další velkou příležitost pro něj byl seriál GLORY DAZE, kde hrál Joela Harringtona, bystrého studenta na vysoké v 80. letech. Bohužel pro Kellyho byl seriál po 10 epizodách zrušen.

Kromě herectví se Kelly věnuje zpěvu, zpíval v kapele Capra, kterou po pěti letech opustil. Velkou zajímavostí je, že na střední škole chodil s herečkou Blake Lively známou ze seriálu Gossip Girl.

Tomgellar

Herecká filmografie

Filmy

2018 One Heart
2016 The Stairs
2015 Exeter
When Duty Calls (TV film)
2014 Mílový běh
2013 Reaver
2012 Lost Angeles
2009 April Showers
Skyrunners (TV film)
2008 Maturitní ples
Prokletí
Whore
2006 Peklo v podzemí
Simon říká

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
Manly Whatnots (S01E04)
Timeless (TV seriál)
The Assassination of Abraham Lincoln (S01E02)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
U skomírajícího ohně (S02E13)
další epizody (5)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Den u soudu (S13E09)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Let Her Go (S01E23)
2010 Glory Daze (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Stairs

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace