foto

Fred Breinersdorfer

  • nar. 6.12.1946 (73 let)
    Mannheim, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Die Spur der Mörder (TV film)
2017 Ein Kind wird gesucht (TV film)
2016 Deník Anne Frankové
Dimitrios Schulze (TV film)
2015 Elser - mohl změnit svět
2012 Místo činu: Mnichov - Nový život (TV film)
Tatort - Borowski und der freie Fall (TV film)
2011 Muž z Pekingu (TV film)
2009 Der verlorene Sohn (TV film)
Zwischen heute und morgen
2008 Sommersonntag
2007 Místo činu - Advokátka (TV film)
Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)
2006 Tatort - Aus der Traum (TV film)
Tatort - Der schwedische Freund (TV film)
2005 Die Spielerin (TV film)
Poslední dny Sophie Schollové
Tatort - Die Spieler (TV film)
2004 Tatort - Teufelskreis (TV film)
2003 Místo činu - Slunce a bouře (TV film)
Místo činu - Červená karkulka (TV film)
Nachts, wenn der Tag beginnt (TV film)
Tatort - Der Schächter (TV film)
2002 Die Hoffnung stirbt zuletzt (TV film)
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Záchvat násilí (TV film)
2000 Anwalt Abel - Das Geheimnis der Zeugin (TV film)
Anwalt Abel - Der Voyeur und das Mädchen (TV film)
Místo činu - Kvarteto v Lipsku (TV film)
Tatort - Einsatz in Leipzig (TV film)
Todesflug (TV film)
1999 Alphamann: Amok (TV film)
Anwalt Abel - Die Mörderfalle (TV film)
Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
Beckmann und Markowski - Gehetzt (TV film)
Duell der Richter (TV film)
Případy Toma Leschka: Sebevražda (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Místo činu - Money! Money! (TV film)
Tatort - Jagdfieber (TV film)
1997 Anwalt Abel - Das schmutzige Dutzend (TV film)
Anwalt Abel - Erpresserspiel (TV film)
Jagd nach CM 24 (TV film)
Mein ist die Rache (TV film)
1996 Anwalt Abel - Ein Richter in Angst (TV film)
Anwalt Abel - Ihre Zeugin, Herr Abel! (TV film)
Das Tödliche Auge (TV film)
Kindermord, Der (TV film)
Tatort - Schneefieber (TV film)
1995 Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)
Mord an der roten Rita (TV film)
Operation Medusa (TV film)
Zaubergirl (TV film)
1994 Angst (TV film)
Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
Anwalt Abel - Rufmord (TV film)
Mann mit der Maske, Der (TV film)
1993 Anwalt Abel - Sprecht mir diesen Mörder frei (TV film)
1992 Anwalt Abel - Kaltes Gold (TV film)
1991 Anwalt Abel - Noch Zweifel, Herr Verteidiger (TV film)
Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
1990 Hammermörder, Der (TV film)
1989 Quarantäne (TV film)
1988 Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)
1984 Místo činu - Smrt na stadionu (TV film)

TV seriály

1990 Alles Paletti (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 As Time Goes By
2008 Anna Letenská: Komička a nacisté (TV film)

TV pořady

1987 Brandheiss (TV pořad)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Die großen Kriminalfälle (TV seriál)

Host

TV pořady

1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky