foto

Leonard Ripps

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Frankenweenie
1978 The Star Wars Holiday Special (TV film)
1975 Van Dyke and Company (TV film)

TV seriály

2004 Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
2003 I'm with Her (TV seriál)
1999 Lot, The (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1997 The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
The Good News (TV seriál)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
1994 Me and the Boys (TV seriál)
1991 Royal Family, The (TV seriál)
Top of the Heap (TV seriál)
1990 Plný dům (TV seriál)
Konec kariéry (S03E24)
Tři muži a další nemluvně (S03E22)
Pá, pá ptáčku (S03E16)
1989 Plný dům (TV seriál)
Tátova holčička (S03E11)
Tajný přítel (S03E04)
Závan minulosti (S02E19)
další epizody (4)
1988 Plný dům (TV seriál)
Disciplína (S02E07)
Tannerová vs. Gibblerová (S02E02)
Touhy po sedmi měsících II. (S01E20)
další epizody (6)
1987 Plný dům (TV seriál)
Naše úplně první promo (S01E12)
Místo pro Joeyho (S01E10)
První školní den (S01E03)
další epizody (4)
1986 What a Country (TV seriál)
1983 Small & Frye (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Goodtime Girls (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
1977 Redd Foxx (TV seriál)

TV pořady

1982 It's Not Easy Bein' Me: The Rodney Dangerfield Show (TV pořad)
1976 The Sonny and Cher Show (TV pořad)

Producentská filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace