foto

Bruce Vilanch

  • nar. 23.11.1948 (69 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 The Star Wars Holiday Special (TV film)
1977 Barry Manilow Special, The (TV film)

TV seriály

1994 She TV (TV seriál)
1977 Brady Bunch Hour, The (TV seriál)

Dokumentární

2003 The Disco Ball (koncert)
1993 For Our Children: The Concert (koncert)
1991 Ray Charles: 50 Years in Music (koncert)
1987 Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville (TV film)
1980 Divine Madness (koncert)
1979 Music for UNICEF Concert: A Gift of Song, The (koncert)
1977 Bette Midler: Ol' Red Hair Is Back (TV film)

TV pořady

2010 82. Annual Academy Awards (TV pořad)
2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
81. Annual Academy Awards (TV pořad)
2008 80. Annual Academy Awards (TV pořad)
2007 79. Annual Academy Awards (TV pořad)
2006 Comic Relief 2006 (TV pořad)
2003 75. Annual Academy Awards (TV pořad)
2002 74. Annual Academy Awards (TV pořad)
1999 The 51st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1998 Comic Relief VIII (TV pořad)
Hollywood Squares (TV pořad)
70. Annual Academy Awards (TV pořad)
1997 Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life (TV pořad)
1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
68. Annual Academy Awards (TV pořad)
1995 67. Annual Academy Awards (TV pořad)
1994 66. Annual Academy Awards (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 Dolly (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Omnibus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace