foto

František Laurin

  • nar. 12.11.1934 (85 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Český pekáč (TV film)
1986 Grófinka (TV film)
Moře nikdy neuvidím (TV film)
1985 Lyžař v parném léte (TV film)
1983 Nuž, brány dokořán již otevřete...! (TV film)
1981 Dějiny jednoho dne (TV film)
Uličnictví pana Čabouna (TV film)
1980 Medvědí tanec (TV film)
Předjaří (TV film)
Snídaně v pánském pyžamu (TV film)
Veteráni (TV film)
1979 Sedm kilo pro Králíčka (TV film)
Život je tvrdolín (TV film)
1978 Herecká dráha (TV film)
Odměna (TV film)
Sázka pro dva (TV film)
Vondráčkovo pozdní odpoledne (TV film)
Zlodějská komedie (TV film)
1977 Pacient 001 (TV film)
1971 Madame Sans-Géne (TV film)
1967 Dobrý člověk ještě žije (TV film)
1965 Je Thierry Brévanne vinen? (TV film)
Oliver Twist (TV film)
1962 Všední dny prokurátora (TV film)

Divadelní záznam

1985 Matka (divadelní záznam)
1981 Cesta Karla IV. do Francie a zpět (divadelní záznam)
1980 Halvard Solness (divadelní záznam)
I chytrák se spálí (divadelní záznam)
1978 Válka vypukne po přestávce (divadelní záznam)
1977 Dva na koni, jeden na oslu (divadelní záznam)
1971 Šťastné dny (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Kluk za dvě pětky

Dokumentární

2011 Příběhy slavných (TV seriál)
Solidní kluk (S12E11)
2010 Příběhy slavných (TV seriál)
Tatíček profesor (S11E05)
2009 Příběhy slavných (TV seriál)
Ryba života (S10E07)
2008 Příběhy slavných (TV seriál)
Bouše, Bendl, Cvach a další (S09E09)
2003 Příběhy slavných (TV seriál)
Hani - Jani a svatá rodina (S04E02)

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Dobrodružství Toma Sawyera (TV film)
1965 Oliver Twist (TV film)

Host

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky